Igazán menő, 2018-as őszi divat tippek


Jön a hideg! Íme az őszi divat tippek!


Őszi divat

Legtöbbek nagy bánatára sajnos hamarosan itt az ősz és nem kell sokat várni a télre sem. Azonban az évszakváltás pozitív oldalát nézve a divatvilág tartogat számunkra pár meglepetést a hidegebb hónapokra is. Olvasd el cikkünket és less el pár ötletet, hogy te is trendin kezdhesd meg az új évszakot!


Őszi divat tippek

 

1. Szőrme

Évek óta kedvelt darabok a szőrmés ruhadarabok, de idén egy kis csavart is visznek bele a tervezők. Nem a klasszikus fekete, szőrös galléros kabátok idén a legmenőbbek, inkább a színes, részleteiben szőrmés darabok.

 

2. Csillogás

Legyen az flitter, glitter, strasszok, selyem, szatén, idén a téli hónapokban ezek a darabok igazán feltűnőek és ezzel együtt nagyon divatosak is lesznek. Azonban ügyelni kell, hogy szettünk ne legyen túlzó, így egy-egy kiegészítőt próbáljunk meg alapdarabokkal kombinálni.

 

3. Állatminta

Az állatminták folyamatosan ki és belépnek a divatvilágba és idén ősszel újra kedvelt stílussá válnak. Azonban annyi változással térnek vissza, hogy 2018-ban az állatminták mindenféle színben fognak pompázni, ami még kihívóbb és feltűnőbb kreációkat találhatunk a boltok polcain.

 

Szerezz be 1-1 darabot ezekből a stílusokból és garantáltan divatosan kezded meg az őszi szezont!

Szerző: CsA

címkék: Cipődivat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!