Igazán menő, 2018-as őszi divat tippek


Jön a hideg! Íme az őszi divat tippek!


Őszi divat

Legtöbbek nagy bánatára sajnos hamarosan itt az ősz és nem kell sokat várni a télre sem. Azonban az évszakváltás pozitív oldalát nézve a divatvilág tartogat számunkra pár meglepetést a hidegebb hónapokra is. Olvasd el cikkünket és less el pár ötletet, hogy te is trendin kezdhesd meg az új évszakot!


Őszi divat tippek

 

1. Szőrme

Évek óta kedvelt darabok a szőrmés ruhadarabok, de idén egy kis csavart is visznek bele a tervezők. Nem a klasszikus fekete, szőrös galléros kabátok idén a legmenőbbek, inkább a színes, részleteiben szőrmés darabok.

 

2. Csillogás

Legyen az flitter, glitter, strasszok, selyem, szatén, idén a téli hónapokban ezek a darabok igazán feltűnőek és ezzel együtt nagyon divatosak is lesznek. Azonban ügyelni kell, hogy szettünk ne legyen túlzó, így egy-egy kiegészítőt próbáljunk meg alapdarabokkal kombinálni.

 

3. Állatminta

Az állatminták folyamatosan ki és belépnek a divatvilágba és idén ősszel újra kedvelt stílussá válnak. Azonban annyi változással térnek vissza, hogy 2018-ban az állatminták mindenféle színben fognak pompázni, ami még kihívóbb és feltűnőbb kreációkat találhatunk a boltok polcain.

 

Szerezz be 1-1 darabot ezekből a stílusokból és garantáltan divatosan kezded meg az őszi szezont!

Szerző: CsA

címkék: Cipődivat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Alakformálás

Hogyan hozd formába magad tavaszra? (Tipp)

Tavasszal a jó időben lekerülnek rólunk a vastag kabátok és a pulóverek. Ilyenkor sokkal jobban látszik az alakunk. Mit tegyünk annak érdekében, hogy bátran viseljük a lengébb ruhadarabokat is? Segítünk!

Fogpótlás

Fogpótlási eljárások 2019-ben

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

Kislányos szülőként biztosan Te is rengetegszer találkoztál már a játékbabák jelentőségén a nevelésben. Nem csak kiváló játszó partnerek ezek a gyönyörű babák a gyermek számára, de számos módon segítik is őt a fejlődésben! Nincs könnyű dolgod azonban, ha a tökéletes játékbabát keresed. Mutatjuk, mire érdemes figyelni!