Tágas, fényes iroda: tippek, amelyekkel elérheted


5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!


tágas iroda

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!


1. Engedj minél több természetes (vagy legalább mesterséges) fényt az irodába

A rossz világítás hasonló hangulatot teremt, mint a sötét színek – az egyébként is szűkös helységek csak még kisebbnek tűnnek tőle. Ha látszólag tágasabb irodára vágysz, akkor igyekezned kell minél világosabbá tenni azt természetes vagy mesterséges fény segítségével. Ezt a legkönnyebben nagy ablakokkal érheted el, de ha erre nincs lehetőség, irodai üvegfalakkal is tehetsz érte. 


Ha plusz lámpákat szerelsz be irodádba, akkor mindenképpen falra és plafonra szerelhető opciókat válassz, hogy ezek se foglalják a padlóteret a helységben.
 

2. Használj tükröket

A tükrök meglepően hatékonyak, ha a cél egy szűkös tér „vizuális kibővítése”. A mellett, hogy a tágasabb tér illúzióját keltik, segítenek szétszórni a természetes és mesterséges fényt az irodában, ráadásul meglehetősen dekoratív bútordarabok is lehetnek. A helytakarékosság érdekében persze mindenképpen falra akasztható tükröt válassz.

 

3. Használj minimális dekorációt

Habár mindenki szeretné otthonosabbá tenni irodáját, ez gyakran olyan bútordarabok és tárgyak elhelyezését jelenti, amelyek négyzetcentimétereket foglalnak el a rendelkezésre álló helyből. Ha dekorációkat szeretnél használni, akkor próbáld azokat a polcokra vagy a falakra helyezni inkább, hogy minél több hely maradjon íróasztalodon és a többi munkához szükséges felületen.

 

4. Tarts rendet a padlón

Nagyon fontos, hogy irodádban ne hagyj szét a különböző tárgyakat és kellékeket. Mindig törekedj arra, hogy a padlón szabad maradjon – legyen elegendő függőleges tárhely a saját dolgaidnak és a munkatársak holmijainak is.

 

5. Szabadulj meg a felesleges dolgoktól

Ha valami nincs a helyén, akkor azonnal tedd vissza oda, a hová való. Ha valaminek nincs helye az irodában, akkor szabadulj meg tőle minél előbb. Ha aktívan foglalkozol a rend fenntartásával, akkor sosem kapod magadat azon, hogy mindent beborít a rendetlenség, és semmi sem ott van, ahol lennie kellene.

 

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!