Mit ajándékozzunk édesapának?


Születésnapi ajándékötlet édesapáknak


Apának ajándék

Neked is ismerős az a szituáció, mikor évközben ezernyi jó ajándékötlet jut eszedbe, de amikor itt az alkalom, már ötleted sincs, mivel lephetnéd meg az ünnepeltet? Mostani cikkünkben az édesapáknak való ajándékbeszerzésben segítünk!


Bort ajándékba


Bort ajándékba adni aligha van, hogy nem jó ötlet. Fiatalabb férfiaknak egy jó minőségű fehérbor, míg idősebbeknek egy testesebb vörös bor a garantáltan kitűnő választás. Persze, ha tudod a pontosan, hogy melyik a megajándékozni kívánt személy ízlésének legmegfelelőbb választás, akkor dönts amellett, kor ide, vagy oda.


Ajándék élmény 


Ha úgy látod, hogy a megajándékozni kívánt személynek mindene megvan, és nem szeretnél fölösleges kacatokat vásárolni, akkor a legjobb döntés az, ha élményt adsz ajándékba. Lehet ez az élmény egy utazás, egy kirándulás, vagy egy fenséges vacsora. Például a budapesti steak étteremnél biztosan nem fogtok csalódni, főleg, ha a megajándékozni kívánt igazi húsimádó. De ugyanilyen szuper lehet, ha mondjuk előre foglalsz szállást neki és a kedvesének, hogy „rákényszerítsd”, hogy kiszabaduljon a mindennapi mókuskerék fogságából. (Arra azonban mindenképp figyelj, hogy oylan időpontra foglalj, amikorra még tud szabadságot kivenni, vagy tudod, hogy nem kell majd dolgoznia.)


Könyv, mint ajándék


Ha a megajándékozni kívánt személynek van valami hobbija, ami iránt igazán érdeklődik, akkor roppant könnyű dolgod van! Így például, ha mást nem, akkor a könyvesboltokat róva biztosan találsz egy-egy olyan kötetet, kiadványt, ami egybevág az ő hobbijával!


Ajándék idő


A legnagyobb és a legjobb ajándék az, ha az idődet áldozod a megajándékozni kívántra. Így soha nem érdemes megfeledkezned arról, hogy a legfontosabb az, hogy tudasd, hogy gondolsz az ünnepeltre és szeretnéd, ha a mai egy nagyon-nagyon szép napja lenne!
 

Szerző: SFV

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!