Új divat a házaknál!


Új divat a lakásodban


otthoni divat

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!


TERMÉSZETES SZÉPESSÉG

A gyengéd paletta, a földes textúrák és a puha, süllyedő kényelem az Ön ideálja. 

Pro Tippek 

  • Ha szereted a természetet, a lágy földszínekből álló paletta világos fa bútorokkal párosítva megnyugtató alapot teremt. 
  • Használjon olyan textíliákat, amelyek mintát és puha tapintású textúrát adnak a lakberendezéshez. Kerülje az egyforma párnákat; a különböző kiskereskedőktől szerezze be őket, hogy olyan megjelenést kapjon, amely úgy tűnik, mintha kialakult volna. 
  • Növények, terrakotta cserepek, fából készült ékszerek, kerámiák vagy kézzel készített kosarak.
  • a megjelenést.

KIFINOMULT TÉR


Szereted az elegáns, jól szabott megjelenést? Nem kell eltérned tőle!

Profi stílustippek 

  • A fekete, szürke és fehér komoly és hűvös palettája tökéletes hátteret biztosít az aranyszínű hangsúlyok melegségének, mint például a szőnyeg, a szekrény, a lámpa, a művészeti tárgyak és a kiegészítők kiválasztásakor.  
  • Ne féljen olyan hangsúlyokat elhelyezni, amelyek megmutatják a személyiségét, különösen egy visszafogottan berendezett szobában.
  • Egyetlen feltűnő műalkotás is erőt ad egy térben. Legyen nagy, merész és modern, hogy kitűnjön.

 

Szauna a kültéren

 

Nem csak stílusban változik a divat, hanem kiegészítőben is! Nagyon felkapott téma lett az otthoni szaunák kérdése is. Szerencsére ez ma már nem olyan drága, mint régen volt. Már lassan nem is csak a luxus lakásokra jellemző, mert az átlag ember számára is kezd elérhetővé válni. Mi kipróbáltuk az Aliante szaunáit és nagyon elégedettek vagyunk vele! Egyszerűbb nem is lehetne a kültéri szauna vásárlása. Nagyszerű a csapat, profi szakértelemmel hozzák létre a te otthoni szaunádat!

Szerző: GE.

címkék: Lakás divat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!