Így őrizd meg Te is arcod szépségt - mostani cikkünkben segítünk


Őszi arcápolási tippek – így őrizd meg arcbőröd szépségét


Arcápolás száraz bőr esetén

A bőrápolásra érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni, hiszen az ősz beköszöntével környezetünk képes azt jobban megviselni. Alábbi cippünkben szuper tippeket mutatunk, hogy az őszi időjárás ellenére is meseszép maradjon arcbőröd!


Bőrünk a legnagyobb szervünknek mondható, ezért is érdemes rá odafigyelni - arról nem is beszélve, hogy szinte védőpajzsként működik a környezetünkben található veszélyforrások, baktériumok és egyéb más körülményekkel szemben. Az őszi szeles, hűvös idő megérkeztével arcbőrünk ápolására talán még jobban oda kell figyelnünk, mint a nyári időszakban. Fontos, hogy a komorabb, melankólikus idő megérkeztével arra ne csak lelkünket készítsük fel, hanem arcbőrünket is – arról nem is beszélve, hogy ha most ez nem történik meg, akkor télen is sokkal megviseltebb lesz majd arcbőrünk.


Fontos a radírozás


A megfelelő arcápoláshoz hozzátartozik a rendszeres arcradírozás – melyet akár otthonodban is elkészíthetsz, így is ápolttá téve bőrödet. De miért is fontos a radírozás elvégzése? Ennek oka, hogy a megfelelő bőrt tápláló anyagok csupán az elhalt szarusejtek eltávolítása után tudnak majd felszívódni megfelelően.


De hogyan is készíthetsz egy hatékony arcradírt otthonodban? Érdemes fognod néhány szem almát, majd felszeletelni azokat – nyomd össze őket tenyeredben, a levüket pedig gyűjtsd össze egy kisebb tálba. Nagyjából 10 cseppre lesz szükséged – ehhez keverj egy teáskanálnyi gyümölcscukrot. Keverd őket össze, ezután vidd fel a masszát arcodra!


A megfelelő krémek használata


Amennyiben már megtörtént az arcradírozás, akkor érdemes a bőröd számára megfelelő arckrémet használnod – tudnod kell, hogy amennyiben példának okáért bőröd száraz, akkor olyan krémet kell választanod, ami biztosítani fogja, hogy megfelelő legyen az arcápolás száraz bőr esetén is.
 

Szerző: TK

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!