Varázsold a nyugalom szigetét balkonodra!


A pihenés paradicsoma a balkonon


Pihenés a balkonon

Lakásunkból kimozdulni gyakran felér egy élménnyel, mégis, van, hogy bármennyire tudjuk, mennyivel vidámabbak lennék egy kiadós séta után a természetben, mégsem visz a lábunk. Erre lehet jó megoldás, ha nyerünk magunknak egy plusz nyitott teret a kikapcsolódásra és feltöltődésre, például a balkonunkon vagy teraszunkon. Legyen szó csak pár növényről és kényelmes székekről, vagy extrémebb dolgokról, csak még többet nyerhetünk a befektetett energián.


Teremtsd meg a hangulatot!


Egy színes, virágos erkély vagy a terasz amellett, hogy kívülről is kecsegtető látványt nyújt, lakásunk életterét is megnövelheti. Legyen szó baráti összejövetelekről, vagy családi vacsorákról, mindenki garantáltan örülni fog, hogy nem kell a teljes időt a négy fal között töltenie. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg kertes házzal és terasszal rendelkezel, akkor akár rendezvényed fő helyszíne is lehet a placc! Szerelhetünk fel függőszékeket, nyugágyakat, vagy egyszerűen csak kidobhatunk estére néhány párnát, ha mindezt még némi hangulatvilágítással és kellemes zenével is megfűszerezzük, akkor lesz teljes az élmény.


A nyugalom szigete


A zsúfolt nagyvárosokban élők számára valódi luxusélményt jelenthet egy talpalatnyi zöld is, amely csak az övék. Gyakran már a legkisebb panellakások is rendelkeznek egy olyan erkéllyel, amelyen nem csak egy egyszál magában ácsorgó ember fér el. Sokan azonban nem fordítanak figyelmet erre a pár négyzetméteres placcra, holott sokkal többet rejt magában, mint egy nagy, nyitható ami a dohányzókat hivatott megkíméli a lépcsőzés fáradalmaitól.
Lehet lakásod akármilyen magasan, egy műfű-szőnyeggel bárhová zöld felületet varázsolhatsz talpaid alá. De ültethetsz fűszerkertet, vagy tipikusan balkonnövényeket, de ha ezt időd és energiád nem engedi, műnövényekkel is elérheted a kívánt hatást, hiszen sok azok közül is meglehetősen élethű.
Ha egész nap egy zárt irodába vagy üzletbe voltál bezárva, kész felüdülés lesz kifeküdni a nyolcadikon is saját műfüves zöld balkonodra.


Értékeld az adottságokat!


Arra gondoltál már, hogy milyen hálás dolog is egy emeleti lakás, ha a kilátásról van szó? Lehet, hogy nem a legmesésebb panoráma vár rád az erkélyedre kilépve, mégis, egy másik perspektívából szemlélheted a világot itt, mint bárki más!


Fokozd!


Ha pedig egy nagyobb terület áll rendelkezésedre és még tovább fokoznád a terasz nyújtotta élvezeteket, akkor akár a wellness masszázsmedence rendelés gondolatával is érdemes lehet kacérkodnod!
 

Szerző: SFV

címkék: Lakás divat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!