Csreéld le a kozmetikumaid egy vizsgálatra


Cseréld le a drága kozmetikumokat egy egyszerű vizsgálatra!


Cseréld le a kozmetikumaid

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy azt a sok méregdrága kenceficét, amivel roskadásig van a fürdőszobapolcod mind kidobhatod a kukába, mert van egy kezelés, amely valódi megoldást kínál? Nem hiszed? Olvass tovább!


Hogyan teszel a legjobbat a bőrödnek?


Az az egy biztos, hogy bőrünk nem azért lesz a leghálásabb, ha leterheljük minden féle-fajta kenceficékkel, amiktől sokat remélünk, de aztán mégsem válnak be. Vagy ami még rosszabb, ha mindenféle illatosított és színezett csodákat pakolunk rá, amelyeknek aztán végképp semmi hasznuk sincs azon túl, hogy egész cuki szelfiket lehet lőni velük.
De hogy akkor mi az, ami valóban segít? A megoldás nem meglepő, hiszen nem más, mint egy jó szakorvos. Ha bőrproblémákkal küzdünk, vagy bármi miatt aggódunk a bőrünket illetőleg, akkor a házi praktikák helyett érdemes felkeresnünk egy bőrgyógyászt. Ő ugyanis nem találgat, hanem biztosan megmondja a tuti megoldást.


Miben tud segíteni a bőrgyógyász?


Mindenben, ami a bőrödet érinti. Ha például makacs pattanásokkal, vagy májfoltokkal, esetleg rengeteg anyajeggyel rendelkezel, neki biztosan lesz valami megnyugtató válasza. A bőrgyógyász segíthet megtalálni a valódi bőrtípusod, fényt deríthet arra, hogy mi állhat a makacs aknék hátterében, átvizsgálhatja az anyajegyeid és még a bőrrák kiszűrésében is segíthet.


Melyik az a bőrgyógyászati vizsgálat, amely mindenki számára fontos?


Ha teljesen elégedett vagy a bőröddel, és úgy gondolod, nincs semmilyen furcsaságod, akkor is érdemes ellátogatnod egy bőrgyógyászhoz anyajegyvizsgálatra. A nyár közeledtével ugyanis ahhoz is egyre közelebb kerülünk, hogy bőrünket hosszú távon UV-sugárzásnak tegyük ki. Az UV-sugárzás pedig nagy mértékben növeli a melanomák és a bőrrák kialakulásának kockázatát, amely a tévhitekkel ellentétben nem csak a sok anyajeggyel rendelkezőket érintheti. Sőt! Ők annyival védettebbek a melanomával szemben, hogy valószínűleg gyakrabban kell járniuk ilyen vizsgálatokra, így a betegség is előbb felfedezhető náluk.
 

Szerző: SFV

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!