Még mindig divatosak a fodros ruhák!


Újra hódítanak a fodrok!


Fodros ruhák

2020-ban még mindig hódítanak a fodrok! Beköszöntött a nyár és ezzel együtt a fesztiválozás, bulizás, nyaralás, strandolás ideje is! Ezekre az alkalmakra tökéletes választás lehet az elmúlt években is imádott fodros ruhák viselése.


Még mindig hódítanak a fodros ruhák

 

A fodros ruhák már évek óta divatban vannak, és ez idén sincs másként. Nem csoda, hogy még mindig imádjuk őket, hiszen nagyon nőies és fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek és bármilyen nyári eseményen bátran lehet őket viselni. Ám ezeknél a fodros ruhadaraboknál is vannak szabályok, amelyet érdemes betartanod, ha hibátlanul szeretnél megjelenni!

 

Két szabály a fodros ruhák viselése kapcsán

Két dologra érdemes nagyon odafigyelni, ha fodros ruhadarabot készülsz vásárolni és viselni:

 

1. Maradj minimalista!

A legfontosabb alapszabály a fodros ruháknál, hogy maradj minimalista! Akármilyen fodros darabról is legyen szó, minden esetben feltűnő, ezért nem szabad további hangsúlyos kiegészítőkkel kombinálni. Elég, ha egy egyszerű magassarkúval és egyszínű táskával állítod össze a szettedet.

 

2. Testalkatodnak megfelelően válassz!

Fontos, hogy testalkatodnak megfelelően válassz fodros ruhadarabot, hiszen egy rosszul megválasztott darab előnytelenül állhat. Ha a vállatok szélesebb, mint a csípőtök, tehát fordított háromszögű a testalkatotok, akkor ne válasszatok olyan fodros darabokat, amelyek a vállakat és a melleket emelik ki, hiszen így még szélesebbnek, aránytalannak tűnhet a felsőtest.

 

Az ilyen ruhák alkalmakra is tökéletesek! 

A fodros ruhák egyik legnagyobb előnye, hogy romantikus hétköznapi hatást, és ünnepi hatást is elérhetsz velük a kiegészítőktől függően – akár Plus Size méretben is. Női alkalmi ruhaként viselve biztosan lenyűgözöl vele mindenkit! 

Szerző: C

címkék: Így hord a ruhád-tippek

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!