Milyen fogpótlási eljárások léteznek?


Fogpótlási eljárások 2019-ben


Fogpótlás

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!


Fogkorona és híd 

Az első, talán egyik legegyszerűbb fogpótlási eljárás a fogkorona és a foghíd kialakítása. A fogkoronát főleg olyan esetekben ajánlják, mint a lyukas fog, vagy a sérült, szuvas fog. A foghíd pedig akár egy teljes fogat is képes pótolni a mellette lévő fogak segítségével. 

 

Műfogsor 

A régi hagyományos műfogsorok a mai napig léteznek, azonban ezeket a fogorvosok annyira nem ajánlják. Ugyan a műfogsorok behelyezése a legegyszerűbb, mégsem olyan tartósak, és funkcionalitásban sem olyan jók mint a fogimplantátumok. 

 

Fogimplantátum 

Ez az egyik leghosszadalmasabb, mégis legjobb eljárás, amit foghiány esetén ajánlanak a fogorvosok. A fogimplantátum a fogínyhez és a csonthoz rögzítik, így stabil és fix helye lesz a szájüregben. Ezzel nem csak funkcionálisan, de esztétikusságában is ez az egyik legjobb választás 2019-ben. 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Alakformálás

Hogyan hozd formába magad tavaszra? (Tipp)

Tavasszal a jó időben lekerülnek rólunk a vastag kabátok és a pulóverek. Ilyenkor sokkal jobban látszik az alakunk. Mit tegyünk annak érdekében, hogy bátran viseljük a lengébb ruhadarabokat is? Segítünk!

Fogpótlás

Fogpótlási eljárások 2019-ben

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

Kislányos szülőként biztosan Te is rengetegszer találkoztál már a játékbabák jelentőségén a nevelésben. Nem csak kiváló játszó partnerek ezek a gyönyörű babák a gyermek számára, de számos módon segítik is őt a fejlődésben! Nincs könnyű dolgod azonban, ha a tökéletes játékbabát keresed. Mutatjuk, mire érdemes figyelni!