Milyen fogpótlási eljárások léteznek?


Fogpótlási eljárások 2019-ben


Fogpótlás

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!


Fogkorona és híd 

Az első, talán egyik legegyszerűbb fogpótlási eljárás a fogkorona és a foghíd kialakítása. A fogkoronát főleg olyan esetekben ajánlják, mint a lyukas fog, vagy a sérült, szuvas fog. A foghíd pedig akár egy teljes fogat is képes pótolni a mellette lévő fogak segítségével. 

 

Műfogsor 

A régi hagyományos műfogsorok a mai napig léteznek, azonban ezeket a fogorvosok annyira nem ajánlják. Ugyan a műfogsorok behelyezése a legegyszerűbb, mégsem olyan tartósak, és funkcionalitásban sem olyan jók mint a fogimplantátumok. 

 

Fogimplantátum 

Ez az egyik leghosszadalmasabb, mégis legjobb eljárás, amit foghiány esetén ajánlanak a fogorvosok. A fogimplantátum a fogínyhez és a csonthoz rögzítik, így stabil és fix helye lesz a szájüregben. Ezzel nem csak funkcionálisan, de esztétikusságában is ez az egyik legjobb választás 2019-ben. 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Így tehetsz ellenük!

Száraz bőr, zsíros haj, töredező körmök – mit tegyek?

A száraz bőr, a gyorsan zsírosodó haj, a könnyen töredező körmök bizonyára sok nő számára ismerősek. Zavaróak, ráadásul nem elég, hogy kellemetlenséggel járnak, a megítélésünket is befolyásolja, így az önbizalmunkra is kihat. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány hasznos praktikát, amelyek hosszútávon segítenek ezeken a problémákon.

10 legszebb esküvői idézet

A legszebb esküvői idézetek, amik a te Nagy Napodat is teljessé tehetik

Esküvői idézeteket válogatni sosem egyszerű, mindenki szeretné a ehető legszebbet, legtökéletesebbet, legsokatmondóbbat kiválasztani, ami tükrözi nemcsak a Nagy Napot, hanem az egész kapcsolatot is. Segítségképpen hoztunk 10 csodálatos idézetet, amik a Ti Nagy Napotokat is tökéletessé varázsolhatják. 

alkalmi ruha

Esküvőre vagy hivatalos? Így válassz molett alkalmi ruhát az eseményre!

Idén is elérkezett az esküvőszezon! Ha Te is több meghívást kaptál idén nyárra barátaid, szeretteid nagy napjára, ideje beszerezni a legjobb alkalmi ruhákat! De hogyan tudod ezt megtenni molett lányként? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!