Milyen fogpótlási eljárások léteznek?


Fogpótlási eljárások 2019-ben


Fogpótlás

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!


Fogkorona és híd 

Az első, talán egyik legegyszerűbb fogpótlási eljárás a fogkorona és a foghíd kialakítása. A fogkoronát főleg olyan esetekben ajánlják, mint a lyukas fog, vagy a sérült, szuvas fog. A foghíd pedig akár egy teljes fogat is képes pótolni a mellette lévő fogak segítségével. 

 

Műfogsor 

A régi hagyományos műfogsorok a mai napig léteznek, azonban ezeket a fogorvosok annyira nem ajánlják. Ugyan a műfogsorok behelyezése a legegyszerűbb, mégsem olyan tartósak, és funkcionalitásban sem olyan jók mint a fogimplantátumok. 

 

Fogimplantátum 

Ez az egyik leghosszadalmasabb, mégis legjobb eljárás, amit foghiány esetén ajánlanak a fogorvosok. A fogimplantátum a fogínyhez és a csonthoz rögzítik, így stabil és fix helye lesz a szájüregben. Ezzel nem csak funkcionálisan, de esztétikusságában is ez az egyik legjobb választás 2019-ben. 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!