Tökéletes mosoly a fogorvostól


A gyönyörű mosolyhoz csak egy jó fogorvos kell


A gyönyörű mosoly titka

Sokan mindenáron igyekszünk elkerülni a fogorvost és bebizonyítani mind magunknak, mind másoknak, hogy tökéletesen jól megvagyunk nélküle. Ennek érdekében mindenféle csodaszereket kipróbálunk otthonunkban, hogy fogaink fehérebbek, egészségesebbek és ragyogóbbak legyenek. Ezzel azonban néha többet ártunk, mint használunk. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogyan segíthet a fogorvos a ragyogó mosoly elérésében.


Fogpótlásokkal


A foghiány egy olyan probléma, amely megoldására aligha találhatunk házi praktikákat. Ha azonban hiányzó fogaink vannak, az amellett, hogy élettani problémákhoz vezethet, önbizalmunkat is megcsonkíthatja. Megfelelő fogorvosi kezeléssel azonban a technika vívmányainak hála mára már egy-egy hiányzó fog is láthatatlanul pótolható. A fogimplantátumok ugyanis teljesen személyre szabottan, fogsorunkhoz tökéletesen illeszkedve készülnek.


Fogszabályozással


A tévhitekkel ellentétben nem csak gyerekkorban érdemes fogszabályozásra adni a fejünk, ráadásul mára már szinte láthatatlan módszerek is léteznek a hibák kiküszöbölésére. Egy jó fogorvossal pedig garantáltan megtaláljátok a számodra legmegfelelőbb procedúrát.


Dentálhigiéniai és esztétikai kezelésekkel


Ezek azok az apróbb beavatkozások, amikről gyakran azt hisszük, hogy meg tudjuk oldani otthon, a fürdőszobatükör előtt. Egy jó fogorvos azonban nem csak hatékonyabb lehet a fogkőleszedés és a fogfehérítés terén, de még abban is segíthet, hogy hogyan akadályozd meg az ezzel kapcsolatos problémákat. Ráadásul így elég félévente-évente egyszer részt venned egy kezelésen.

Mosolytervezés


A fogorvoshoz bizony azzal a kéréssel is fordulhatsz, hogy csináljon Neked tökéletes mosolyt: ezt a kezelést hívják mosolytervezésnek. Ha mosolytervezésen Budapesten szeretnél részt venni, akkor jó szívvel ajánljuk figyelmed a Pure Dental fogászatát, ahol az első alkalommal fájdalommentes diagnosztikai vizsgálatokon vehetsz részt, fotókat készítenek a kezelés előtti állapotokról, illetve szükség esetén panoráma röntget, majd lépésről lépésre tervezik meg a kezelési folyamatokat ahhoz, hogy Neked is tökéletes mosolyod lehessen.
 

Szerző: SFV

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Apának ajándék

Születésnapi ajándékötlet édesapáknak

Neked is ismerős az a szituáció, mikor évközben ezernyi jó ajándékötlet jut eszedbe, de amikor itt az alkalom, már ötleted sincs, mivel lephetnéd meg az ünnepeltet? Mostani cikkünkben az édesapáknak való ajándékbeszerzésben segítünk!

szájsebészet

Mikor elég a fogászatra mennünk, és mikor kell szájsebész?

Te is félsz a fogorvostól, a szájsebészeti műtétről pedig még csak hallani sem akarsz? Egyiktől sem érdemes félned, mutatjuk milyen esetekben esedékes, hogy szájsebész lásson el!

óriás trambulin rendelés

Tökéletes móka a gyerekek számára – Miért legyen otthon óriás trambulin a kertben?

A gyerekek imádják a pörgést és az ugrálást, így minden adandó alkalmat megragadnak játék közben, hogy ugrálhassanak. Egy óriási trambulin hatalmas élményt nyújt a kicsiknek egy játszótér vagy játszóház alkalmával, azonban az óriás trambulin rendelés már nem kiváltságos, és otthonra is könnyedén beszerezhetünk belőle egyet! Hidd el a gyerekek imádni fogják és még fejleszti őket!