Ezért érdemes Neked is evezőpaddal edzened


Hogyan érdemes edzeni evezőpaddal? Íme, a hatékony edzés titka


Edzés

Amennyiben rendszeresen edzel, akkor tudnod kell – az evezőpados edzés az egyik legjobb és leghatékonyabb otthoni edzésforma. Abban az esetben pedig, ha Te is elszántad magad a sportolásra, mindenképpen ajánlott az evezőpad vásárlás mellett döntened. Alábbi cikkünkben mindent megtudhatsz róla.


Mi is ez az eszköz?Az evezőpadok vagy evezőgépek korunk egyik legnagyszerűbb cardio fitneszgépei közé tartoznak. Rendkívül egyszerűen fel lehet használni egy-egy edzés során otthonodban, így számos család már az evezőpad vásárlás (https://www.tacticsport.hu/fitness-eszkozok/cardio-edzogepek/evezopadok) mellett döntött, így is megkönnyítve az otthoni edzéseket. Miért érdemes használnod?során Ezek elsősorban a használók felsőtestét érintik, azt erősítik. Könnyedén lehetséges velük a zsírégetés, a szálkásitás, illetve az állóképességet is képesek nagyobb mértékben javítani. Mindemellett pedig a szív- és érrendszeri problémák javításában is komolyabb szerephez jut. Miért fogod Te is megszeretni? Az evezőpaddal történő edzések jellegzetessége, hogy használatuk egyszerű, hatékony és hatása nagyon rövid időn belül is érezhető. Az evezőpad vásárlás (https://www.capetansport.hu/Evezopadok) kapcsán beszélhetünk otthoni és edzőtermi darabokról is – ezek között a különbség elsősorban terhelhetőségükben mutatkozik meg. Az otthoni változatok összecsukhatóak, így sokkal helytakarékosabbnak mondhatóak. Az ő használatuk halk, nem zavarja sem a lakókat, sem az esetleges szomszédokat, valamint a karbantartási igényük is csekély. Képesek könnyedén átmozgatni az egész testes, nagyon hatékonyak a hasizomra, hátra és ténylegesen az egész felsőtestre.A Capetan kínálatában megtalálható evezőpadok minőségi termékeknek számítanak, így biztos lehetsz benne, hogy mindegyik jó választás lesz majd – minőségük biztosítani fogja hosszú élettartamukat és biztonságos használatukat, ami minden sporteszköznél elsődleges szempontnak számít.

Szerző: TK

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

A gyönyörű mosoly titka

A gyönyörű mosolyhoz csak egy jó fogorvos kell

Sokan mindenáron igyekszünk elkerülni a fogorvost és bebizonyítani mind magunknak, mind másoknak, hogy tökéletesen jól megvagyunk nélküle. Ennek érdekében mindenféle csodaszereket kipróbálunk otthonunkban, hogy fogaink fehérebbek, egészségesebbek és ragyogóbbak legyenek. Ezzel azonban néha többet ártunk, mint használunk. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogyan segíthet a fogorvos a ragyogó mosoly elérésében.

Fogaid védelme

A fogak teljeskörű védelme napról napra

Ha teljes egészében egészséges fogakat szeretnénk, akkor a szájhigiéniánk nem szabad, hogy a napi kétszeri fogmosásban kimerüljünk. Mutatjuk, mi mindent tehetsz még a fogaid és a szád épségének, egészségének megőrzéséért.

Téli bőrápolás

A téli bőrápolás rejtelmei – ezeket kell tudnod Neked is

Télen még fontosabb a bőrápolás – ilyenkor ugyanis bőrünk könnyedén kiszáradhat, mely nem csak esztétikailag zavaró, de komoly fájdalommal is járhat. Előzd meg Te is a bőrszárazságot könnyedén – mutatjuk, hogyan!