A karácsonyi ajándékozás 5 alapszabálya: így ajándékozz okosan karácsonykor!


A karácsonyi ajándékozás 5 alapszabálya


A karácsonyi ajándékozás 5 alapszabálya

Elérkezni látszik az idő: a karácsonyi bevásárlások ideje, amikor is nekiállhatunk törni a fejünket azon, hogy kinek mit is kéne venni, ahhoz, hogy ne valami felesleges, már öt is van belőle a szekrény mélyén tárgy kerüljön idén fa alá. Mutatunk öt alapszabályt, ami minden bizonnyal segíteni fog ebben! Olyan dolgot kel venni, ami hasznos, tehát amire vágyik az ajándékozott, vagy szüksége van rá, vagy tudja viselni, vagy elolvasni, vagy pedig élményt szerezni.


Mire vágyik?

Persze, mormolhatod magadban, ha tudnád mire vágyik már rég megvetted volna…. Abban valóban nem tudunk segíteni, hogy megfejtsük, mire vágyik, de abban igen, hogy segítsünk kideríteni. Nem, nem kell lerántanod a leplet a meglepetésről és direktben megkérdezned, mire vágyik. Elég, ha figyelmesen hallgatod már az ünnepek előtt, egy-egy elszólásban benne lehet a tökéletes karácsonyi ajándék ötlete.

 

Mire van szüksége?

Ezt talán eggyel könnyebb kideríteni, mint a mire vágyik kategóriát, de még mindig nehéz! Ebben az esetben nem a vágyálmai felsorolásainak meghallgatására van szükség, hanem arra, hogy figyelj, a hétköznapjai során mi az a dolog, ami valamivel meg tudná könnyíteni a dolgát. Például egy nagyobb táska, egy határidőnapló, egy melegítős termosz, vagy bármi, ami tényleg szükséges.

 

Mit tud viselni?

Hiba, a külsőségek világát éljük, így nagyon is fontos, hogy mibe öltözködünk, milyen kiegészítőket viselünk. A ruhaneműk egyébként is hasznosak, mert megvédenek minket a környezet viszontagságaitól, meg a társadalom elvárásainak is segítenek megfelelni, és még az egyinéniség kifejezésében is segítségül szolgálnak, így tökéletesek lehetnek karácsonyi ajándéknak. Egy szép sál, poncsó, kötött sapka is jól mutat a fa alatt, nem kell feltétlenül pólóra és pulóverre korlátozódni.

 

Mit tud olvasni?

A könyvek minden időben, minden körülményben, és mindenkinek tökéletes ajándékötletet biztosítanak: mondhatni kihúznak a csávából a nagy napon. Könyveket adni, mindig jó ötlet, úgyhogy, ha már nincsen más ötleted, akkor irány a könyvesbolt, és még segítséget is kérhetsz az ott dolgozóktól a tökéletes példány megtalálásában!

 

Hogyan szerezzek élményt?

Élményt adni a legjobb dolog a világon! Hiszen így nemcsak egy egyszerű tárgyat, hanem egy igazi kalandot és életreszóló emlékeket adsz, amit valószínűleg még nagyon sokáig fog emlegetni az ajándékot kapó fél! Egy tipp: a Kristály Hotel Ajka**** egy nagyon izgalmas wellness hotel Veszprém megye szívében, ahol könnyedén válogathatsz a különleges ajánlatok közül!  
 

Szerző: VN

címkék: Cipődivat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!