Így készítsd fel ingatlanod eladásra


Hogyan készítsd fel lakásod az eladásra?


Ingatlan eladás

Ha épp eladni szeretnéd ingatlanod, akkor bizony érdemes átgondolni egy-két dolgot. Mindenki szeretne profitálni lakásából, így egy pár trükkel, akár többet is kihozhat belőle. Hogy melyek ezek az apró trükkök? Most segítünk! 


Takarítás


Az első és legfontosabb, ha kitakarítunk. Az ingatlanból minden olyan dolgot szelektáljunk ki, amit nem szeretnénk az új tulajdonosokra hagyni. Ha esetleg maradnak olyan bútorok, amiket szintén belekalkulálunk az árba, az nem gond. Egy lakás eladásánál az érdeklődők azonban minden részletre figyelnek, és egy rendezetlen lakás rossz benyomást tud kelteni. 

 

 

Festés 


Az évek alatt minden háztartásban történhetnek balesetek, amelyek esetleg a falon is megmutatkoznak. Ezeket érdemes eltüntetnünk egy tisztasági festéssel, ami nem kerül sokba, mégis megtérül. Ez is csak növeli a lakás értékét, és igényességét egyaránt. 

 

 

Nyílászárók 


Van, hogy nem szeretnénk már az eladni kívánt ingatlanra plusz költségeket áldozni, azonban néha muszáj. Ha az ablakok már igen régiek és nem szigetelnek rendesen, jobb, ha kicseréltetjük őket. Aki nem szeretne sokat költeni a nyílászárók cseréjére, akkor egy festés is sokat tud dobni rajtuk. 

 

Ezekkel az apró trükkökkel növelheted lakásod értékét, és sokat nem is kell ráfordítanod. Az biztos, hogy eladó ingatlanodat legjobb, ha online hirdeted meg, hiszen a felhasználók nagyrésze internetes ingatlankeresőkön nézelődik. Válaszd erre az Otthonajánló.hu weboldalát, ahol biztos eredményes lesz ingatlanhirdetésed. 
 

Szerző: SzSz

címkék: Lakás divat

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!