Készülj már most a nyárra!


Készülj már most a nyárra!


Gyere formába, mire itt a nyár!

Ugyan még csak tavasz van, ám ha nyáron te szeretnél lenni az a bombázó, akin minden férfi szeme megakad, akkor már most el kell kezdened feldolgozni ezen! És hogy mit tehetsz ennek érdekében? Az alábbiakban összeszedtem néhány tippet, ami segíthet abban, hogy mire ideér a jó idő, te már csak a koktélokat élvezd a medence partján, amikre az eszüket vesztett férfiak meghívnak!


Egészséges életmód

 

Először is, ha még nem tetted, ideje átérned az egészséget táplálkozásra. Ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod mindenről, amit szeretsz, és megszállottként kell figyelned a kalóriákat, sokkal inkább azt, hogy az étkezések során törekedj minél inkább a változatosságra és a természetességre! Próbálj ki minél több alapanyagot, zöldséget, ismerd meg a dolgok valódi ízét és kísérletezz velük! Próbálj különböző elkészítési technikákat is, ne mindig ugyanazt az öt fogást edd!

 

Bár elég egyértelmű, de nyárra akkor lesz bomba alakod, ha az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő testmozgásra is kellő figyelmet fordítasz. Annak megfelelően válassz sportformát, hogy mi vele a célod. Alakformáláshoz, fogyáshoz vannak olyan edzéstervek, amelyekkel, ha kitartó vagy, akár három hónap alatt döbbenetes változást érhetsz el. De akkor is fontos, hogy sokat mozogj, ha elégedett vagy az alakoddal, ugyanis ettől még a szervezetednek szüksége van a testedzésre.

 

Gyönyörű mosoly

 

Bizony, nem elegendő csak a testedet formába hozni! Egy nő legszebb ékszere a mosolya és a férfiak döntő többsége is állítja, hogy az első, ami megfogja egy nőben, az a mosolya. Ezért aztán nagyon fontos, hogy a megújulás jegyében ellátogass a fogászatra is, és ha szükséges, rendbe tetesd a fogadat. Természetesen nem csak egészségügyi ellátást igényelhetsz, hanem esztétikait is, ahol a fogak színén, állásán tudnak javítani. Ha feszélyez valami, ne várj tovább! Keress fel egy ilyen rendelőt, mindenhol van esztétikai fogászat Budapest bármely részén és vidéken egyaránt!

 

Új külső, új stílus!

 

Ha elérted a kívánt alakot, csinosnak, erősnek, magabiztosnak érzed magad, akkor egy stílusváltáson is gondolkodhatsz. Ha jelentő súlyvesztésen vagy túl, akkor a legtöbb régi ruhád amúgy sem passzol már rád. De fontolóra vehetsz egy frizurát, úgy színt is, ugyanis az is nagyon sokat tud változtatni az összeképen – természetesen jó irányba!

Szerző: Puskás Rékka

címkék: Fogyás, Frizura divat, Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!