A legmenőbb karácsonyi vacsora


A legmenőbb céges karácsonyi vacsora


Karácsonyi vacsora

A karácsonyi céges vacsorák sokszor csak kényszer-illem rendezvényeknek tűnnek. Most elhoztunk Nektek néhány tippet, hogy idén ez ne így legyen és egy igazán menő buli kerekedjen ki a munkatársaiddal!


Találjátok meg a tökéletes helyszínt időben


A kiválasztott helyszín nagyban befolyásolhatja az esemény sikerességét, így érdemes időben elkezdened kutakodni. Érdemes egy rendezvényszervező céget keresned, akiknek elmondhatod a preferenciáidat és tudnak Neked ahhoz megfelelő helyszínt ajánlani. Például a Zsidainál kérhetsz céges karácsonyi vacsora ajánlatokat Budapesten és több alternatívából is válogathatsz, hogy az igényeiteknek legmegfelelőbb helyszínt találjátok meg.


Találjatok ki csapatépítő játékokat


Lehetnek ezek konkrétan a munkahelyhez kapcsolódó, az ottani dolgokra orientálódó például bingo játékok, vagy egy egyszerű angyalkás ajándékozás is megfelelő lehet arra a célra, hogy még jobban megismerjétek egymást. De ha inkább a táncos-zenés szórakozásokaz kedvelitek, akkor egy karaoke vagy székfoglaló is kitűnően egybeköthető egy finom vacsorával. A legjobb ezekben a programokban, hogy azok is részt vehetnek bennük akik újak, vagy esetleg csendesebbek, félénkebbek így nem igazán tudnak kivel társalogni az este folyamán.


Legyen bő ételválaszték


Figyeljetek arra, hogy mindenki találhasson az egyéni preferenciájának megfelelő ételt a acsora során. Ennek érdekében felkínálhattok többféle ételválasztékot, vagy rendezhettek svédasztalos vacsorát, ahol mindenki szabadon ehet, amit csak szeretne.


Kössétek egybe a vacsorát egy nemes céllal


Karácsonykor mindenki kissé adakozóbb kedvében van, mint az év többi időszakában. Ezt a munkahelyen belül is kihasználhatjátok arra, hogy jótékonykodjatok. Elmehettek például egy menhelyet meglátogatni még a vacsora előtt, vagy az étkezés után megmaradt, számotokra fölöslegnek tűnő ételeket elhelyezhetitek egy utcai ételszekrényben, vagy odaadhatjátok a hajléktalanoknak hazafelé menet.
 

Szerző: SFV

címkék: Keresőoptimalizálás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!