A legmenőbb karácsonyi vacsora


A legmenőbb céges karácsonyi vacsora


Karácsonyi vacsora

A karácsonyi céges vacsorák sokszor csak kényszer-illem rendezvényeknek tűnnek. Most elhoztunk Nektek néhány tippet, hogy idén ez ne így legyen és egy igazán menő buli kerekedjen ki a munkatársaiddal!


Találjátok meg a tökéletes helyszínt időben


A kiválasztott helyszín nagyban befolyásolhatja az esemény sikerességét, így érdemes időben elkezdened kutakodni. Érdemes egy rendezvényszervező céget keresned, akiknek elmondhatod a preferenciáidat és tudnak Neked ahhoz megfelelő helyszínt ajánlani. Például a Zsidainál kérhetsz céges karácsonyi vacsora ajánlatokat Budapesten és több alternatívából is válogathatsz, hogy az igényeiteknek legmegfelelőbb helyszínt találjátok meg.


Találjatok ki csapatépítő játékokat


Lehetnek ezek konkrétan a munkahelyhez kapcsolódó, az ottani dolgokra orientálódó például bingo játékok, vagy egy egyszerű angyalkás ajándékozás is megfelelő lehet arra a célra, hogy még jobban megismerjétek egymást. De ha inkább a táncos-zenés szórakozásokaz kedvelitek, akkor egy karaoke vagy székfoglaló is kitűnően egybeköthető egy finom vacsorával. A legjobb ezekben a programokban, hogy azok is részt vehetnek bennük akik újak, vagy esetleg csendesebbek, félénkebbek így nem igazán tudnak kivel társalogni az este folyamán.


Legyen bő ételválaszték


Figyeljetek arra, hogy mindenki találhasson az egyéni preferenciájának megfelelő ételt a acsora során. Ennek érdekében felkínálhattok többféle ételválasztékot, vagy rendezhettek svédasztalos vacsorát, ahol mindenki szabadon ehet, amit csak szeretne.


Kössétek egybe a vacsorát egy nemes céllal


Karácsonykor mindenki kissé adakozóbb kedvében van, mint az év többi időszakában. Ezt a munkahelyen belül is kihasználhatjátok arra, hogy jótékonykodjatok. Elmehettek például egy menhelyet meglátogatni még a vacsora előtt, vagy az étkezés után megmaradt, számotokra fölöslegnek tűnő ételeket elhelyezhetitek egy utcai ételszekrényben, vagy odaadhatjátok a hajléktalanoknak hazafelé menet.
 

Szerző: SFV

címkék: Keresőoptimalizálás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!