2022 legújabb esküvői trendjei, amik neked is tetszeni fognak


2022 legújabb esküvői trendjei, amik neked is tetszeni fognak


2022 esküvői trendek

Minden évben újabb és újabb esküvői trendek látnak napvilágot, azonban 2022 egy kicsit más lesz most, ugyanis az elmúlt években a koronavírus miatt nem igazán lehetet kibontakozni az esküvőszervezésben. Milyen trendek lesznek 2022-ben? Imádni fogod őket, úgyhogy mutatjuk is a szerintünk legjobbakat!


2022 is az intim esküvők éve?

Az elmúlt években megtapasztalhattuk, és meg is tanulhattuk, hogy milyen csodásak tudnak lenni az intim, nem annyira világraszóló események is. Míg egyesek kirobbanó eseményeket szerveznek, végre, hogy lehet, addig mások már a mikroesküvő intimitását magukévá tették. 250 fő helyett csak tényleg a legfontosabb 20 emberrel megosztani az örömünket nem is annyira rossz, sőt igazán intim tud lenni! Az emberek azt is kezdik elhinni, hogy nem az a legfontosabb, hogy mindenki megtudja az örömünket, tehát nem a közösségi média felületekre kell elsődlegesen a képeket készíteni, hanem sokkal inkább fontosabb megélni a pillanatokat! Persze, ha te inkább egy hatalmasat buliznál a Nagy Napon, annak sincsen akadálya!

 

Nyaralós esküvők

Végre lehet nyaralni és esküvőt tartani is, Miért ne kombinálnánk egyszerre a kellemeset a még kellemesebbel? Sokan fognak vélhetően egy kicsit egzotikusabb helyre elutazni, és ott kimondani a boldogító igent. Azzal csak egy baj van, ha a tengerparton szeretnétek a lemenő nap fényében megkötni a frigyet, hogy nehéz a családot, barátokat is magatokkal repíteni, illetve nagyon drága is. Mi tudjuk az aranyközéputat: tartsátok az esküvőtöket egy hazai szép helyen, mondjuk a Balaton-felvidéken. A Kristály Hotel Ajka**** egy igazán romantikus esküvőhelyszín. Megannyi különleges szolgáltatással és varázslatos hellyel körülvéve, ráadásul a Balaton partja is csak egy karnyújtásnyira van tőle.

 

Különleges esküvői díszek

Idén minden szem az asztali tájakon lesz a fogadásokon, különleges asztali díszítéseket figyelhetünk majd meg. Nemcsak a virágok, a tálalóedények lesznek különlegesek, hanem várhatóan egyéb részletek, és különleges elemek is kerülnek majd az asztalra. A vendégek pedig biztosan nagyra értékelik majd akár a különleges ütetőkártyákat, akár a köszönőajándékokat. Élénk színek és váratlan minták fogják uralni az igazán modern esküvőket 2022-ben.
 

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!