A megfelelő plasztikai sebészet kiválasztása, tanácsok


Hogyan válassz megfelelő plasztikai sebészetet?


Plasztikai sebészet

Sokan nincsenek megelégedve önmagukkal. Legyen szó akár ráncokról, vékony ajkakról, némi feleslegről a hason vagy a combokon, azonnal változtatást szeretnénk. Ezt csak plasztikai beavatkozással érhetjük el. De mire figyeljünk az orvos kiválasztásakor? Mutatjuk!


  1. Nézz utána az orvosnak

Az első és legfontosabb, hogy nézz utána az orvosnak. Keresd fel weboldalát, közösségi média oldalait és nézd meg előző páciensei milyen véleményt írtak róla. Ezzel máris egy képet tudsz alkotni a plasztikai sebészetről, amely remek támpont lesz. 

 

  1. Nézd meg az eddigi eredményeket

Egy jó plasztikai sebész esetén weboldalán és különböző közösségi média oldalain, biztosan találnod kell olyan előtte-utána képeket, amelyeket saját pácienseiről tett közzé. Ha nem találsz, ez máris rossz képet ad az orvosról, hiszen az eredmények fognak beszélni helyette és sokat elárul a sebész munkájáról. 

 

  1. A konzultáció sokat elárul 

Ha az előző két pont alapján szimpatikusnak tűnt az orvos, jó eredményekkel, jó ügyfélvéleményekkel, akkor ideje felkeresned. A konzultációval még nem kötelezed el magad az orvos irányába, azonban sokat megtudhatsz róla. Ha az orvos személyre szabott megoldásokat kínál és odafigyel kérésedre, előre tervez, akkor biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő plasztikai sebésszel van dolgod. 

 

  1. Keress fel előző pácienst

Ha még így sem győzött meg teljes mértékben a plasztikai sebész, akkor ne félj felvenni a kapcsolatot egy előző pácienssel. Kérdezd őt ki alaposan a műtét előtti és utáni dolgokról is, hiszen így 100%-ig biztos lehetsz az orvos szolgáltatását illetően. 

 

Ezekkel a tanácsokkal biztosan a megfelelő plasztikai sebészt fogod megtalálni. Figyelj oda arra, hogy körültekintő legyél és tényleg alaposan járj utána mindennek. A testedről van szó, amellyen maradandó változtatásokat szeretnél végrehajtani! 

Szerző: SzSz

címkék: Fogyás, Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Alakformálás

Hogyan hozd formába magad tavaszra? (Tipp)

Tavasszal a jó időben lekerülnek rólunk a vastag kabátok és a pulóverek. Ilyenkor sokkal jobban látszik az alakunk. Mit tegyünk annak érdekében, hogy bátran viseljük a lengébb ruhadarabokat is? Segítünk!

Fogpótlás

Fogpótlási eljárások 2019-ben

Milyen fogpótlási eljárások vannak jelenleg a fogászati rendelőkben, amelyek segítenek a foghiányban? Összefoglaltuk!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

A nagy játékbaba körkép: ezeket érdemes átgondolnod, mielőtt játékbabát választasz!

Kislányos szülőként biztosan Te is rengetegszer találkoztál már a játékbabák jelentőségén a nevelésben. Nem csak kiváló játszó partnerek ezek a gyönyörű babák a gyermek számára, de számos módon segítik is őt a fejlődésben! Nincs könnyű dolgod azonban, ha a tökéletes játékbabát keresed. Mutatjuk, mire érdemes figyelni!