Osztálytalálkozó Budapesten


Miért járj osztálytalálkozóra?


Osztálytalálkozó helyszín

Az osztálytalálkozó egy igazán jó élmény lehet sokak számára, de sajnos mindig akad olyan a társaságból, aki nem szívesen vagy egyáltalán nem jár el az osztálytalálkozókra. Ebben a cikkben szeretnénk meghozni a kedved, hogy te is találkozz régi osztálytársaiddal!


Osztálytalálkozó a középiskola után

 

Az osztálytalálkozókat rendszerint 5 évente rendezik meg a középiskolai ballagástól számítva szerte a világon. Természetesen bármilyen rendszer bevezethető. Az összetartó közösségek és a jó barátságok nincsenek időhöz kötve, így bármikor megejthetitek a találkozót.

 

Természetesen az is érthető, ha valaki kevés időt töltött a ballagó osztállyal, esetleg elköltözött. Ilyenkor érthető, hogy nem alakult ki közöttük egy szorosabb kapcsolat. Viszont, ha legalább a középiskolai éveid felét egy osztállyal töltötted, akkor mindenképp ajánljuk a kapcsolatok ápolását például egy remek osztálytalálkozó helyszínen!

 

Felelevenednek a jó élmények

A kellemes pillanatok újra felszínre kerülnek, így újra együtt örülhettek ezeknek az emlélekeknek. A nosztalgiázás jót tesz egészségünknek, így nyugodtan csevegjünk reggelig!

 

Ápolhatjuk a kapcsolatokat és újakat építhetünk

A kapcsolatok ápolása nagyon fontos manapság, hiszen már gyermekkorotok óta ismeritek egymást, így erősebb bizalom alakult ki közöttetek. A munka és az üzlet terén is hasznos lehet egy-egy régi jó barát.

 

Sokat tanulhatunk egymástól

Sokszor halljuk, hogy az ember holtáig tanul. Ez így van a barátságok, a munka és a tanulás terén is. Találkozhatunk régi tanárainkkal is, akik segítettek nevelésünkben. Jobban megismerhetjük őket, így még több tudást magunkba szívhatunk!

 

Szerző: CsA

címkék:

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!