Így lesz ragyogó mosolyod a képeken-5 hasznos tanács


Így lesz ragyogó mosolyod a képeken-5 hasznos tanács


Így lesz ragyogó mosolyod a képeken

Végtelen képek szezonja: diplomás képek, esküvői képek, apák napi képek, és ne feledkezzünk meg a szokásos nyári vakációs képekről sem. Az összes ilyen fotón mosolyogni kell. De hogyan? Van néhány tanácsunk, amelyek segítenek abban, hogy minden képen a lehető legjobban mutasd meg gyönyörű mosolyodat!


#1. Ne legyen erőltetett a mosoly!

A nyugodt és őszinte mosoly mindig a legjobb mosoly, nem pedig egy kötelező „jokervigyor”. Tudjuk, hogy a fogai teljesen lenyűgözőek, de amikor felvillant egy elsöprő sugár, amely felfedi az összes fogát, általában erőltetettnek és kellemetlennek tűnik. Valójában egy amerikai tudósok tanulmánya azt is megállapította, hogy a rendkívül széles mosolyok, amelyek túl sok fogat mutatnak, általában nem keltenek pozitív benyomásokat. Hogy elkerüld ezt a jokervigyort, egyszerűen légy önmagad! Ne próbáld nagyobbra erőltetni a mosolyodat, mint amilyen természetes.

 

#2. Ne érje egymást az alsó és a felső fogsor!

Ez egy olyan tipp, amellyel sokan nincsenek tisztában, de ez megváltoztathatja mosolyát nagyon erősen. Ha mosolygunk, a felső és az alsó fogsort egymáshoz toljuk, egymáshoz szorítjuk, ilyenkor nyakizmaink megfeszülnek, és kidudorodnak a bőrből. Hagyj egy kis helyet a két fogsor között a természetesebb, lágyabb mosoly érdekében.

 

#3. Nedvesítsd meg a fogaidat!

Ez egy egyszerű trükk, amellyel a mosolyod fényesebbé és ragyogóbbá tehető. Közvetlenül mosolygás előtt egyszerűen húzd végig a nyelvedet a fogaidon, vagy ahogy egyes sminkesek javasolják, tegyünk egy kis vazelint a fogakra. Ez megakadályozza, hogy mosolyunk unalmasnak tűnjön. Ehelyett fogain simábbnak, fényesebbnek lesznek.

 

#4. Jól kell tartani a fényképezőt!

Ha a kamera a szemmagasság alatt van, az nem a leghízelgőbb. Nemcsak rettegett kettős áll kockázata áll fent, de el is torzíthatja kedves arcvonásainkat. Ha a fényképezőgépet szemmagasság felett tartják, elkerülhetőek a nem hízelgő szögek, miközben mosolyunkat ragyogóbbá, boldogabbá és még természetesebbé teszi. Ezenkívül, ha a képen szemüveget visel, a kamera lencséjének lefelé billentése megakadályozza, hogy a fény visszaverődjön az objektívről. Szóval, fel a fejjel, és tartsd feljebb a kamerát! Nem akarod, hogy bármi elvonja a figyelmet gyönyörű mosolyodról.

 

#5. Nagy levegő és természetesség!

A kép elkészítése előtt vegyünk egy mély levegőt és lazítsunk! Ne próbáld erőltetni a dolgot; egyszerűen engedd el, és még nevess is egy kicsit! Mosolyod akkor lesz a legszebb, ha nyugodt, őszinte és boldog gondolatokon gondolkodsz. Egyes fotósok még azt is javasolják, hogy viselkedj úgy, mintha mosolyognál valakire, akit szeretsz. 

 

Amennyiben fogaiddal lenne probléma nem pedig a pózolással, annyiban vár a Rosental fogászati rendelő Budapesten!
 

Szerző: VN

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

A gyönyörű mosoly titka

A gyönyörű mosolyhoz csak egy jó fogorvos kell

Sokan mindenáron igyekszünk elkerülni a fogorvost és bebizonyítani mind magunknak, mind másoknak, hogy tökéletesen jól megvagyunk nélküle. Ennek érdekében mindenféle csodaszereket kipróbálunk otthonunkban, hogy fogaink fehérebbek, egészségesebbek és ragyogóbbak legyenek. Ezzel azonban néha többet ártunk, mint használunk. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogyan segíthet a fogorvos a ragyogó mosoly elérésében.

Fogaid védelme

A fogak teljeskörű védelme napról napra

Ha teljes egészében egészséges fogakat szeretnénk, akkor a szájhigiéniánk nem szabad, hogy a napi kétszeri fogmosásban kimerüljünk. Mutatjuk, mi mindent tehetsz még a fogaid és a szád épségének, egészségének megőrzéséért.

Téli bőrápolás

A téli bőrápolás rejtelmei – ezeket kell tudnod Neked is

Télen még fontosabb a bőrápolás – ilyenkor ugyanis bőrünk könnyedén kiszáradhat, mely nem csak esztétikailag zavaró, de komoly fájdalommal is járhat. Előzd meg Te is a bőrszárazságot könnyedén – mutatjuk, hogyan!