Csúfító plasztika


Így lesz könnyen a szépségből szörnyeteg


Mindent elcsúfíthat a plasztika

A plasztikára szükség van, azonban csak kis mértékben. Hobbiból soha nem szabadna plasztikázni, azonban ezt rengetegen nem veszik figyelembe és belőlük emberi roncs lesz.


 

A plasztikai sebészet az orvosi szakma és a modern művészet egy csodálatos és végtelen számú lehetőséget rejtegető egyvelege. 

Ám a gyakori szóhasználat ellenére a plasztikai sebészet nem csak arról szól, hogy híres embereket utánozva minél nagyobb melleket csináltassanak maguknak a hölgyek, illetve az urak is minél inkább egy korunk maga által kreált ideáljához próbáljanak meg hasonlítani, hanem a különböző veleszületett, illetve az élet során szerzett balesetek nyomainak és a test, az arc minél tökéletes helyreállítása a cél. Nos itt rontják el nagyon sokan!

 

Kevesen gondolnák, azonban a plasztikai sebészet egy igen komoly múlttal rendelkező szakma. Közel 4000 évvel ezelőtti beavatkozásokról történelmi bizonyítékok állnak rendelkezésre, hogy már az ősi Egyiptomban is végeztek plasztikai műtéteket, főként előkelő kasztok tagjain. 

 

Azonban rengeteg hiba van az emberek előtt. Ezek főként amiatt történhetnek meg mert egy idő után egesk már nem tudnak leállíni, ha plasztikázásról van szó. 

Néhány példa, akik nem ismerték saját határaikat: 

 

 

 

 

 

címkék: Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!