Szereted a finom borokat? Akkor ide el kell látogatnod!


Szereted a finom borokat? Akkor ide el kell látogatnod!


Szereted a finom borokat? Látogass el ide!

Te is azok táborát erősíted, akik szeretik az ínyenc, különleges, vagy egyszerűen csak finom borokat? Akkor mutatok egy helyet, ahol a legkülönfélébb fajtákkal ismerkedhetsz meg! Ez pedig nem más, mint Egerszalók és környéke!


Az egri borvidék

 

Az ókorban számos kultúrában nevezték a bort az istenek italának – nem véletlenül, hiszen a finom zamata mellett az alkohol kedélyre gyakorolt pozitív hatásairól is ismert. Ez a közkedveltség a mai napig megmaradt, bár ma már a borkészítést egy sokkal magasabb szinten űzik. Az egri borvidék pedig különösen híres arról, hogy isteni finom nedűket készítenek. Számos helyen van lehetőség borkóstolásra, de akár az egyes szőlőbirtokokat, pincészeteket is meg lehet látogatni, ahol a gazdák örömmel mesélnek a borkészítés és szőlőtermesztés fortélyairól.

 

Gyerek nélkül az igazi

 

Mivel a borkóstolás, a birtokok látogatása a gyerekek számára inkább csak unalmas, fárasztó sétát jelent, az ilyesfajta programokra szerencsésebb gyerkőcök nélkül érkezni. Így maximálisan ki lehet élvezni a borokat is, ráadásul a pároknak lehetősége adódik kettesben eltölteni egy kis időt is.

 

Hol érdemes megszállni?

 

Amennyiben néhány napra erre a vidékre látogatsz, a legjobb Egerszalók panzió kínálatából a Tündérliget Panzió, mely a község főterén található. A szobák mindegyike frissen van felújítva, ráadásul roppant bájosak, igazi vidéki hangulatúak a szobák, ugyanakkor a berendezés modern, letisztult. Ráadásul ez egy úgynevezett felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy a panzió felnőtt vendégek fogadására rendezkedett be, akik mind gyerek nélkül érkeznek. Így biztos lehetsz abban, hogy nem fogja kéretlen gyerekzsivaj megzavarni a pihenésedet.

 

Ráadásul ez a panzió olyan extrákkal is fel van szerelve, mint a szauna, a sószoba, illetve a jakuzzi, ezek pedig mind a hotel vendégei részére vannak bocsátva – így el sem kell hagyni a szállást ahhoz, hogy igazán kikapcsoló kényeztetésben legyen részed. De ha nem szeretnél végig a panzióban maradni, akkor csupán néhány perc könnyű sétára fekszik az egerszalóki sódomb, illetve a termálfürdő, ahol a gyógyvízben ázva feltöltődhetsz, valamint további luxuskezeléseken vehetsz részt, akár este is, mivel ez a termálfürdő éjszakai fürdőzést is biztosít.

Szerző: Puskás Rékka

címkék: Cipődivat, Férfi divat tippek, Lakás divat, Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!