Tavaszi megújulás - mutatom, hogyan csináld!


Tavaszi megújulás - mutatom, hogyan csináld!


Tavaszi megújulás

Te is úgy érzed, hogy kicsit rád is rád férne a felfrissülés, akárcsak a természetre, de nem tudod, hogyan vágj bele? Segítünk!


Tavaszi tisztítókúra


A lelki megújuláshoz a testi felfrissülés is elengedhetetlen. Ha nem érzed jól magad a bőrödben és úgy érzed, mindened letapadt és nem működik rendesen, akkor egy tistztítókúráért tutira hálás lesz a szervezeted. Nem azt mondjuk, hogy baj, ha nem böjtölsz, vagy, hogy egy hetes léböjtkúrán kell mindenképp átszenvedned magad, de egy párnapos zöldség-gyümölcs diéta, vagy egy egy hétig tartó vegetarianizmusra való átállás biztosan jó hatással lesz rád.


Orvosi rutinvizsgálatok


A tested teljes felüdítéséhez és bebiztosításához fontos, hogy kikérd orvosaid véleményét is. Így a tavasz is tökéletes időpont arra, hogy ellátogass egy fogorvoshoz – ha még nincs sajátod, akkor előszeretettel ajánlom figyelmedbe a Dentortho szájsebészetét is Budapesten – vagy, hogy még a valódi napos idő beállta előtt ellenőriztesd az anyajegyeid.


A hideg idő nem kifogás a kimozdulás ellen


Épp itt az idő, hogy belevágj a sportolásba a szabadban! Hiszen most sem a túl hideg, sem a túl meleg nem gátolhat meg egy-egy szuper túrában a közeli hegységben, a biciklit is előkaphatod munkába járáshoz, vagy levezetheted a napközbeni feszültséget egy hatalmas késődélutáni futással. Ezért nem csak a nyári bikinialakod, de a lelked is garantáltan hálás lesz.


Megújuló ruhatár


Lassacskán elkezdheted előszedni a szoknyákat, a szép harisnyákat, a vékonyabb pulcsikat a farmerkabit és a bőrdzsekit. Ráadásul még mindig hódítanak a retro darabok és az idő a szellős trapézszárú nadrágoknak is kedvez, amikben most még nem gyulladsz meg, d már nem is fázik úgy a bokád. Ja! És előszedheted a nem fura, nem bundás vödörsapikat is, hiszen ők még mindig minden évszak nagy favoritjai.
 

Szerző: SFV

címkék: Így hord a ruhád-tippek, Keresőoptimalizálás, Szépságápolás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!