Legyen Neked is álomesküvőd!


Tippek a tökéletes esküvőért


tökéletes esküvő

Úgy döntöttetek összeházasodtok, de nem tudjátok, hol kezdjétek a szervezkedést? Most következő cikkünkben egy nagyon gyors gyorstalpalóval próbálunk segíteni, hogy a Ti esküvőtök is inkább boldogan és nyugodtan, mint idegesen legyen tökéletes.


Kicsi vagy nagy esküvő?


Fontos, hogy ne azon aggódjatok, hogy vajon lesz-e sértődés abból, hogy valakit nem hívtok meg a Nagy Napra. Ne felejtsétek el, hogy ez a Ti napotok, csak rajtatok múlik, hogy kis, vagy nagy esküvőt szeretnétek, és ebbe csakis Nektek van beleszólásotok, senki másnak. Amikor a vendéglistát állítjátok össze, akkor kis esküvőnél is figyeljetek arra, hogy nem muszáj csak a legszűkebb családot meghívni, ha úgy érzitek, hogy a legjobb barátotok is életetek legfontosabb résztvevői közé tartozik, invitáljátok őt is bátran!


A helyszín


Biztosan Ti is jártatok már olyan helyen, ahol azt éreztétek, hogy mesébe illő, és szívesen maradnátok huzamosabb ideig. Talán itt az ideje elgondolkozni, hogy visszatérjetek oda. Ha kis esküvő helyszínt kerestek, akkor akár a Budai Várban is kimondhatjátok a boldogító Igent. Az igazán idilli lenne, nem?


A ruházat


Ha sehol nem szeretnétek felháborodott tekinteteket látni, és azt sem szeretnétek, hogy ne Ti legyetek a rivaldafényben, akkor ne felejtsétek el emlékeztetni a meghívottakat az esküvői etikettre, miszerint fehéret, vöröset és feketét nem illik esküvőn viselni. Ami a kedves jegyespár öltözetét illeti, az csak jól sülhet el, ha próbáltok egymás- és saját kedvetekre tenni, de más beleszólásait figyelmen kívül hagyjátok. Ne felejtsétek, ez a Ti nagy napotok!


Az ajándékok


Gyakran kínos pillanatokat szülhet, ha a vendégeknek maguknak kell kitalálniuk, mivel ajándékozzák meg a kedves ifjú házasokat. Előfordulhat, hogy kaptok 15 fazekat és 30 ágyneműt, de az is, hogy valamely vendégetek szinte a teljes esküvő árát egy borítékba helyezi, míg más a szerényebb körülményei miatt csak a vacsora árával tud hozzájárulni a nagy napotokhoz. Gondoljátok át, hogy számotokra és vendégeitek számára is mi hozhatja ebben a kényelmetlen témában a legkényelmesebb megoldást!
 

Szerző: SFV

címkék: Így hord a ruhád-tippek, Keresőoptimalizálás

Kommentek


Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Tippek ragyogó mosolyhoz

5 tipp a mindenkit elvarázsoló, ragyogó mosolyhoz

Tudtad, hogy a ragyogó mosoly a jó első benyomás titka? Egy nagyszabású kutatás szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka szerint a mosoly a legfeledhetetlenebb tulajdonsága egy új ismeretségnek. Emellett 37 százalékuk úgy gondolja, hogy a görbe vagy foltos fogak kevésbé vonzóak. Szeretnél te is lenyűgöző, ellenállhatatlanul ragyogó mosolyt? Szakemberek árultak el 5 titkos tanácsot ehhez!

tágas iroda

5 tipp, amivel tágasabbnak tűnhet irodád!

Szeretnéd, ha szűkös irodád tágabbnak, világosabbnak látszana? Mutatunk néhány tippet, amivel átalakíthatod a teret és elérheted ezt!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk!