Marketing kapcsolat általunk

Cikk kategória

Mi leszünk azok, akik segítenenk Önnek, hogy cége méginkább marketing központú legyen. Általunk lesz még eredményesebb és a mi iránymutatásunk által lesz az Ön cége, a saját területének piacvezetője.

2018.11.28.

0 komment
Ingatlan eladás

Hogyan készítsd fel lakásod az eladásra?

Ha épp eladni szeretnéd ingatlanod, akkor bizony érdemes átgondolni egy-két dolgot. Mindenki szeretne profitálni lakásából, így egy pár trükkel, akár többet is kihozhat belőle. Hogy melyek ezek az apró trükkök? Most segítünk! 

2018.07.31.

0 komment
Osztálytalálkozó helyszín

Miért járj osztálytalálkozóra?

Az osztálytalálkozó egy igazán jó élmény lehet sokak számára, de sajnos mindig akad olyan a társaságból, aki nem szívesen vagy egyáltalán nem jár el az osztálytalálkozókra. Ebben a cikkben szeretnénk meghozni a kedved, hogy te is találkozz régi osztálytársaiddal!

2018.06.28.

0 komment
Bababarát hotel

Ezért fontos, hogy bababarát szállodát válasszunk a nyaraláshoz!

Minden kisgyermekes család számára fontos az időnkénti kikapcsolódás, hogy a mindennapos fáradalmakat kipihenhessék. Sok fejfájást – igaz annál több örömet –  okozhat egy kisgyermek is a mindennapok során. Fontos, hogy néha napján a szülők is lazíthassanak! Mit tehetünk tehát, ha kisbabánkkal...

2018.02.19.

0 komment
akácfa terasz

Terasz megfelelő téliesítése

Ha te is szeretnéd hogy kerted, gyönyörű legyen és az ott töltött idő a kikapcsolódásról szóljon, fontos, hogy szépen legyen elkészítve udvarod.   

2018.01.05.

0 komment

Így lesz könnyen a szépségből szörnyeteg

A plasztikára szükség van, azonban csak kis mértékben. Hobbiból soha nem szabadna plasztikázni, azonban ezt rengetegen nem veszik figyelembe és belőlük emberi roncs lesz.

2017.12.30.

0 komment
Lapos has ital

Lapos hasat szeretnél? Itt van néhány tipp hozzá!

A lapos hasat sok féle képpen el lehet érni. Nem csak a sport kell hozzá (bár ez megkerülhetetlen), hanem bizonyos italok is segíthetnek a célok eléréséért.

2017.12.30.

0 komment

Így születnek a dús ajkak

Sokan gondolják azt, hogy a dús ajak szép, így azt kell csinálni, hogy maguknak tetszenek Azonban csak kevesen értenek hozzá, hogy ezt hogyan kell elérni. Mi most megmutatjuk ennek a módját!

2017.12.13.

0 komment
Coco Chanel megmondja

Coco Chanel leghíresebb mondásai

Coco Chanel nevével mindenki találkozott már. Mondásai messzi földön híresek. Ezek közül szemezgettünk.

cikkek  | 
címkék: Lakás divat
Divat

Divat

A divat olyan mint az élet: állandó körforgásban van. Napról-napra változik és bizony előfordul, hogy ami tegnap még “trend” volt az ma már idejét múlt.

 

Legyen az női, férfi, ruha, cipő, lakás- az irányvonal minig adott, azt pedig a divat diktálja.

 

Divat tippek

Divat tippek

“Én nem közelítem meg a divatot. A divat közelít meg engem.” 

 

                                                                                                                            /Daphne Guiness/

 


A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

 

 

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Könnyű fogyás

Így hogyjál le könnyedén egy hét alatt

A fogyás nem sok mindenkinek megy, azonban sokaknak okoz komoly gondot. Itt van egy módszer, melyel azonban ez a folyamat sem lehet olyan vészes!

Kis helyiségből tágas, világos szoba – trükkök, amelyekkel elérheted

A világos, tágas tereket mindannyian szeretjük – sajnos azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak. Mit tehetsz azért, hogy kis szobád optikailag tágasabbnak, világosabbnak tűnjön? Mutatjuk! 

otthoni divat

Új divat a lakásodban

A divat sokszor elképesztően gyorsan változik! Így van ez a lakások irányában is. Nemrégiben még a minimalista stílus volt felkapott, most viszont jönnek újra elő a természetes anyagokból álló darabok. Lessük meg, mi felkapott most az emberek körében!

Apró hibák orvoslása

Apró testi hibák, amelyek könnyedén orvosolhatók – ezt tanultuk a filmekből

A legtöbbünknek van az életében olyan pillanat, amikor teljesen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Lehet, hogy ennek a kiváltója néha csak egy hiányzó fog, néhány plusz kiló, vagy egy apró bőrhiba, mégis a világ legcsúnyább emberének látjuk magunkat. Engedd meg, hogy segítsünk orvosolni a problémát a tévéműsorok és filmek tanulságaival!